Wil je graag op reis, maar wil je liever niet alleen op reis? Of ben je op zoek naar te gekke leeftijdsgenoten om samen mee op reis te gaan? Via onze website vindt je de leukste groepsreizen die we volledig op maat hebben samengesteld. Voor alle avontuurlijke vakantiegangers hebben we een leuke vakantie op maat. Van Spanje tot de USA of Sri Lanka. We hebben altijd een bestemming die je aanspreekt. Daarbij stellen we onze groepsreizen samen op basis van leeftijd. Je gaat dus altijd met je leeftijdsgenoten op reis. Een actieve vakantie beleef je samen met onze Nederlandstalige reisleiding.

Rondreis langs de mooiste plekjes ter wereld

Onze groepsreizen gaan vaak buiten de bebaande paden. Natuurlijk bezoeken we de high-lights van een land. Maar we durven er ook vanaf te gaan en de natuur in te trekken. We hebben speciale groepsreizen samengesteld waarbij je echt erop uit trekt. We gaan samen met leeftijdsgenoten langs beroemde plekken in de wereld. Maak bijvoorbeeld een groepsreis langs de Nationale Parken van Amerika of bezoek de unieke plekjes op Costa Rica. Deze verre groepsreizen zijn eenvoudig te boeken via onze website. Wij hebben verschillende droomreizen voor je samengesteld, waar je zeker door verleid gaat worden. Deze fantastische bestemmingen moet je zeker een keer gezien hebben.

Alle groepsreizen met single reizigers

Ben je bang dat je buiten de groep zou vallen omdat je in je eentje mee op reis gaat? Je hoeft hier echt niet bang voor te zijn met onze groepsreizen. Wij hebben een groot aantal groepsreizen voor single reizigers klaar staan. 50% van de reizigers gaat in onze groep alleen mee op reis. We proberen dit aantal ook als minimum te houden. Het komt zelfs voor dat we groepen met 80% single reizigers hebben. Hierdoor sluit je al snel aan binnen de groep en maken we er echt samen een fantastische tijd van. Dit maakt het extra leuk om een groepsreis te boeken.

Boek direct een groepsreis online

Ben je overtuigd dat jouw volgende groepsreis geslaagd gaat zijn? Boek direct online een groepsreis en zoek jouw favoriete bestemming direct uit. Wij hebben verschillende bestemmingen voor je klaarstaan. Uiteraard met leeftijdsgenoten, zodat je altijd aansluiting vindt binnen de groep. Onze ervaren Nederlandse reisleiding staat al voor je klaar om je mee op reis te nemen naar bijzondere bestemmingen. Informeer gerust naar de data voor vertrek en boek je volgende groepsreis als single reiziger. Wij hebben in ieder geval al een aantal pakketten voor je klaar staan.